BURGERS & SANDWICH TO GO

Recentebeoordeling


5 sterren uit 255 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Burgers & Sandwich To Go. Meer weten? Ontdek meer

9 jul 2024 om 2:38 Eten was 10/10 bezorging 10/10 vriendelijke bezorger en super snel binnen 20 minuten geleverd!
7 jul 2024 om 21:46 Lekker en goede service
6 jul 2024 om 8:33 Goede kwaliteit eten, erg lekker. Was ook goed en netjes verpakt. Bezorging was goed, snel en bovenal vriendelijk.
5 jul 2024 om 13:34 Wow! Enorm verrast door de geweldig lekkere burger en de verse friet. Voor iedereen die van dikke verse hamburgers houdt, die zit hier goed en aardige bezorger! Aanrader! Dank rbl
30 jun 2024 om 10:19 Na bezorging belde ik omdat ik dacht dat ik het verkeerde broodje had ontvangen. Het bleek dat ik het verkeerd had gelezen. De man stond erop dat ik een nieuw broodje uitzocht en uitprobeerde op hun kosten. Werd direct gebracht. Fantastische service!
29 jun 2024 om 9:51 Super tent! Goede service en enorm lekker eten!
25 jun 2024 om 14:37 Wederom Heerlijk. Goeie friet en heerlijke burgers Belegde broodjes zijn ook erg lekker toppie
23 jun 2024 om 23:30 Was helemaal top. Eten heel goed. Heerlijke kip bucket. Alles nog heel warm en vers. Patat niet slap. Vriendelijke bezorging ook.
22 jun 2024 om 21:21 Goede burger, verse sla, krokante kip. Lekkere frietjes, alles top.
18 jun 2024 om 22:01 Goede burger en snelle correcte bezorging
16 jun 2024 om 22:35 Alles erg lekker en snelle bezorging
16 jun 2024 om 10:00 Lekker gegeten, en bovendien erg goede en snelle service!